Over Artistiek

Alweer bijna 40 jaar heeft Artistiek een kenmerkende stijl die klanten vanuit heel Nederland trekt. De stijl van Artistiek prikkelt door strakke vormen en voelt comfortabel door de beste materialen. Wat klein begon in een winkelpand in Oosterhout, is een levenslange passie geworden met 10 werknemers in een prachtige show woning in Breda.

Het mooiste interieur vind je bij Artistiek

We have the best instructors

De stijl van Artistiek is onmiskenbaar. Bekijk onze

Over onze Atelier

Lees meer over ons Nederlandse interieuratelier

Onze projectpagina

Met ons team realiseren wij de mooiste interieurontwerpen. Bekijk onze projecten

Ben je benieuwd?

Vraag een vrijblijvend consult aan met onze ontwerpers

Over Bart

Als kleine jongen heeft Bart weinig speelgoed. Hij is gelukkig met gereedschap en begint al jong met het ontdekken van materialen en de mogelijke vormen.

Thuis heeft hij geleerd vrij te denken, vindt veel dingen leuk om te doen en die ervaringen helpen je verder.

Dat is het begin van een creatief, ambachtelijk leven.

Over Ellen

De speciaal door Ellen samengestelde collectie meubel-en gordijn stoffen en leer zijn up to date maar ook zeer tijdloos en oerdegelijk. De prachtige collectie sierkussens worden in eigen atelier gemaakt in verrassende combinaties. Daarnaast zorgt Ellen dat alles binnen Artistiek op rolletjes loopt, bij haar kan je met al je vragen terecht.

“Wanneer mensen met mijn hulp net een stapje verder durven te gaan is het resultaat fantastisch en mijn missie volbracht.”

Het ontstaan

Artistiek Interieurontwerpers, gevestigd in het hart van Breda, is een toonaangevend interieurontwerpstudio dat bekend staat om zijn unieke combinatie van creativiteit en vakmanschap. Onder leiding van de ontwerpers Bart van Bekhoven en Ellen Merkt, heeft de studio een reputatie opgebouwd als dé plek waar dromen werkelijkheid worden gemaakt.

Bart van Bekhoven, een geboren creatieveling, heeft altijd een passie gehad voor interieurontwerp. Zijn oog voor detail en zijn vermogen om de wensen van klanten om te zetten in tastbare realiteiten, maken hem een ware meester in zijn vak. Ellen Merkt, met haar achtergrond in kunst en design, vult Bart perfect aan met haar esthetische inzichten en praktische benadering. Samen vormen zij het kloppend hart van Artistiek Interieurontwerpers.

De studio begon als een klein atelier in Breda, waar Bart en Ellen hun eerste projecten uitvoerden. Al snel groeide hun reputatie en werden zij gevraagd voor grotere, meer uitdagende projecten. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen niet alleen lokale, maar ook internationale erkenning opgeleverd. Vandaag de dag staat Artistiek Interieurontwerpers bekend om hun maatwerkoplossingen, waarbij elk project wordt benaderd met een frisse blik en een uniek ontwerp.

Waarom Artistiek

Artistiek Interieurontwerpers, onder leiding van Bart van Bekhoven en Ellen Merkt, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de interieurontwerpwereld. Met hun studio in Breda als uitvalsbasis, bieden zij op maat gemaakte interieurs, gordijnen en meubels die perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten. Hun toewijding aan vakmanschap, innovatie en duurzaamheid maakt hen een voorloper in hun vakgebied. Of je nu je interieur wilt laten verzorgen, op zoek bent naar gordijnen op maat, of meubels op maat wilt laten maken in hun eigen Nederlandse atelier, bij Artistiek Interieurontwerpers ben je aan het juiste adres. Neem contact met hen op en ontdek hoe zij jouw interieur tot leven kunnen brengen.

Succesverhalen en toekomst

De afgelopen jaren heeft Artistiek Interieurontwerpers talloze succesvolle projecten afgerond, zowel in Nederland als daarbuiten. Hun werk wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.

Een van hun meest opmerkelijke projecten was de renovatie van een historisch pand in het centrum van Breda. Bart en Ellen wisten het oude karakter van het gebouw te behouden, terwijl ze tegelijkertijd moderne elementen introduceerden die de ruimte fris en eigentijds maakten. Dit project werd geprezen om zijn innovatieve ontwerp en aandacht voor detail, en werd zelfs gepubliceerd in verschillende designmagazines.

Een ander succesvol project was het ontwerp van een luxe villa aan de kust. Hier werd gewerkt met natuurlijke materialen en een neutraal kleurenpalet om een rustige, serene omgeving te creëren. De op maat gemaakte meubels en gordijnen gaven de ruime vakantiewoning een unieke, persoonlijke touch die de eigenaren enorm waardeerden.

Maar Artistiek Interieurontwerpers kijkt niet alleen naar het verleden. Bart van Bekhoven en Ellen Merkt hebben een duidelijke visie voor de toekomst. Ze blijven zich ontwikkelen en innoveren, altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te verrassen en te inspireren. Hun studio in Breda is uitgegroeid tot een creatieve hub waar ontwerpers, ambachtslieden en klanten samenkomen om de mooiste interieurs te creëren.

Een belangrijk aspect van hun toekomstvisie is duurzaamheid. Bart en Ellen zijn zich bewust van de impact die de interieurbranche kan hebben op het milieu, en daarom streven zij ernaar om zoveel mogelijk duurzame materialen en technieken te gebruiken. Dit betekent niet alleen dat hun ontwerpen milieuvriendelijker zijn, maar ook dat ze langer meegaan en tijdloos mooi blijven.

Daarnaast willen ze hun diensten blijven uitbreiden en verbeteren. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuwe collectie meubels Artistiek Interieurontwerpers blijft groeien en evolueren. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft onveranderd, en dit is wat hen onderscheidt in de wereld van interieurontwerp.